Blue Flower

Volkswagen is in de hele wereld bekend, omdat het een hele goedkope merk is. Het is vooral na de tweede wereld oorlog heel bekend geworden, in een tijd dat alleen de rijken een auto konden kopen, kwam de Volkswagen die iedereen kon kopen, omdat die zo goedkoop was. Dit was dan ook de visie van Ferdinand Porsche, de man die de Volkswagen bedacht. Porsche wou een auto ontwerpen die betrouwbaar was en goedkoop, zodat iedereen in een auto kon rijden, en hier slaagde hij ook uiteindelijk in.

Van de dag word de Volkswagen nog steeds volop geproduceerd en de auto's van Volkswagen zijn de meest herkenbare auto's die er rondrijden. De visie van Porsche word nog steeds voorgezet door betrouwbare en goedkope auto's te blijven produceren, zoals het Volkswagen Golf. Van de Volkswagen golf zijn er inmiddels meerdere modellen uitgekomen, zoals het Golf GTI, Golf GT en veel andere modellen, waar er inmiddels 24 miljoen eenheden zijn verkocht.

 

Wil je ook een trotse eigenaar worden van een Volkswagen koop nu dan je auto online, want dan ben je nog veel goedkoper uit. Je kan nu al online een Volkswagen kopen voor 32.000 euro bij Carvalley, dit betekent dat je 27% goedkoper uit bent dan wanneer je het bij een dealer koopt.